Tu zini, kas ir Deivids Gilmors? Sids Barets? Niks Meisons? Ričards Raits? Rodžers Voterss ?Atrodi savus domubiedrus, kam arī patīk Pinkfloyd
www.noverotajs.lv - Ieviesta jauna ‘Delfi’ portāla mobilā versija
Ieviesta jauna ‘Delfi’ portāla mobilā versija
Ieteikt draugiem...
 


Sekojot līdzi strauji pieaugošajai viedtālruņu un mobilā interneta izplatībai, portāls „Delfi” ir ieviesis jaunu un uzlabotu mobilā portāla versiju, kas izstrādāta sadarbībā ar vadošajiem ārvalstu speciālistiem.
No iepriekšējās versijas, jaunais m.delfi.lv atšķiras ar tehniskiem uzlabojumiem, atjauninātu lietotāju saskarni un citām jaunām iespējām. Turpmāk, līdzīgi kā pilnajā Delfi.lv versijā, ziņas tiks papildinātas ar foto galerijām un video materiāliem. Būtiski, ka video būs redzami arī iPhone lietotājiem, jo tiek izmantota HTML5 tehnoloģija.
Ierastais ziņu izkārtojums (redakcijas izvēlētās būtiskākās ziņas katrā sadaļā) ir papildināts ar iespēju aplūkot tikai jaunākās ziņas no visām sadaļām. Jaunās versijas lietotājiem būs pieejamas arī „Delfi" žurnālistu veidotas tiešās teksta translācijas (live blogging) no aktuālākajiem notikumiem sportā un citās jomās. m.delfi.lv ar teju 70 tūkstošiem lietotāju mēnesī ir populārākais mobilais ziņu portāls Latvijā.

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.