Latvija. Tā ir mūsu tēvu zeme. Zeme ar lielo burtu?Pastāsti, kas ir tas, par ko Tu lepojies savā tēvzemē!
www.noverotajs.lv - Šodien vissenākā Latvijas komerctelevīzija svin savu 15 gadu jubileju
Šodien vissenākā Latvijas komerctelevīzija svin savu 15 gadu jubileju
Ieteikt draugiem...
 


Iesākumā nedaudz par LNT vēsturi.

1992.gadā NTV5 pasniedz skatītājiem pirmās alternatīvās Ziņas Latvijā. Tas ir objektīvs skatījums uz notikumiem, analīze un informācija. Līdz ar jauna Ziņu kanāla parādīšanos, tiek sagrauts LTV „Panorāmas” monopols sabiedrības informēšanā.
1994.gadā tiek izveidota pirmā “brokastu” televīzija Latvijā – “PICCA TV”, kas Latvijā ir jauns, interesants un nebijis projekts.
1996.gadā, apvienojoties “PICCA TV” un “NTV5”, izveidojas LNT – pirmais privātais vislatvijas TV kanāls, definējot misiju: “Mēs esam ģimenes kanāls.
Mēs ražojam un pārraidām konkurētspējīgu audiovizuālo produktu, ar kura starpniecību vēlamies eksportēt pozitīvas emocijas un objektīvu informāciju, kā arī nodrošināt sev līdera pozīcijas tirgū. LNT pamatmērķis ir GRP masas jeb reitingu “ražošana”. Veiksmīgas biznesa un funkcionālās līmeņu stratēģijas izstrāde – pamat nodrošinājums mērķu sasniegšanai un misijas realizēšanai.”

LNT savu jubileju svinēs šodien, 26. augustā, plkst. 20:35! Taču jau rīt, 27. augustā ar krāšņu jubilejas pasākumu tiks atklāta LNT 15. jubilejas sezona – no plkst. 20:35 tiešraidē kanālā LNT varēs vērot televīzijas dīvu un prominenču ierašanos uz sarkanā paklāja, uzreiz pēc plkst. 21:00 norisināsies LNT 15 gadu jubilejas svinīgais pasākums tiešraidē no Latvijas Nacionālās operas, bet plkst. 22:40 visi aicināti ierasties 11.novembra krastmalā vai pie LNT ekrāniem un kopā piedzīvosim neparastāko salūtu, kāds jelkad ir bijis, jo salūta laikā debesīs uzplauks 15 sirdis!

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.