Tu zini, kas ir Deivids Gilmors? Sids Barets? Niks Meisons? Ričards Raits? Rodžers Voterss ?Atrodi savus domubiedrus, kam arī patīk Pinkfloyd
www.noverotajs.lv - Zelta Zivtiņas mobīlais internets
Zelta Zivtiņas mobīlais internets
Ieteikt draugiem...
 

Tu vari lietot internetu, kur vien vēlies, jo tagad tavā rīcībā ir lieliskais un uzlabotais Tele2 tīkls! Novērtē arī turbo ātrumu visur, kur vien ir 3G pārklājums! Lietojot Zelta Zivtiņas mobilo internetu, tu maksā tikai 3 santīmus par MB. Ja ņem vērā ZZ papildināšanas bonusus, tad patiesās izmaksas būs vēl mazākas (1 – 2 santīmi par MB)!
Tā vēsta reklāma. Bet kā tad ir reālajā dzīvē? Daudzi mani biedēja, ka būšot briesmīgi. Manā, tā saucamajā vasarnīcā Valmieras centrā, internets darbojas ļoti labi. Tas ir ātrs un stabils. Kā nekā 3G turbo. Taču ārpus pilsētas tas skats ir nedaudz bēdīgāks. Piedaloties orientēšanās sacensībās ar automobiļiem pa vidzemi radās iespēja un vēlme pamēģināt meklēt internetā materiālus, kas bija atļauts pēc sacensību noteikumiem. Dažās vietās internets darbojās nenormāli lēni, citās nedarbojās vispār. Mans sapnis par sēdēšanu interneta automašīnā nedaudz saļodzījās. Pat tagad atgriežoties metropolē uz ceļa Rīga Valmiera internets nedaudz raustās. Mežos negrib darboties. Tomēr pakarot USB modēmu pie spoguļa situācija manāmi uzlabojās. Principā ar pirkumu esmu salīdzinoši apmierināts. Tagad varēšu arī tajās brīvdienās, kad došos prom no Rīgas gaismas debesīs skaidrās pavērot zvaigznes pievienot kādu interesantu fotogrāfiju vai ierakstu. Īsi sakot, tiem, ksa domā ka internets tagad ir vienmēr un visur kā to biju sasapņojies es... Tā nav! Tomēr tas ir pietiekami daudzkur. Tikai jānopērk USB vada pagarinātājs, lai modēmu var pakārt kādā augstākā vietā. Jāatceras, ka USB vads nevar būt bezgalīgi garš. Principā bez starpniekiem as var būt tikai 3 metrus garš. Pie garākiem savienojumiem var gadīties sakaru traucējumi.


Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.