Tev ir ideja, kuru vēlies realizēt interneta vidē? Bet Tu nezini kā ?Izmanto kontaktu formu un Tev taps palīdzēts! :)
www.noverotajs.lv - Jau atkal par sievietēm
Jau atkal par sievietēm
Ieteikt draugiem...
 

Jau izsenis vīriešu prātus ir nodarbinājis jautājums par to, kā īsti izprast sievietes prātu. Kapēc sievietes ir kā hamelions?
Jau ilgāku laiku es vēroju sievietes. Jo ilgāk un vairāk es viņas vēroju, jo mazāk saprotu. Es, kā jau vīrietis, spēju viņas mīlēt, bet ne saprast. Sieviešu darbības un uzvedība nepakļaujās nekādiem loģikas likumiem. Tā ir neparedzama un absolūti nesaprotama. Iespējams tieši tāpēc vīrieši ir kā traki pēc sievietēm. Iespējams tieši tāpēc daudzas no tām vīriešiem kļūst liktenīgas. Tomēr es nespēju saprast sievietes.. Kapēc viņas tik daudz māna vīriešus? Kapēc dod veltas cerības? Kapēc vienā brīdī ir visjaukākās un vislabākās, bet nākamajā brīdī, bez jebkāda redzama un saprotama iemesla uzmet lūpu, negrib vairs runāt.. Un kapēc šo visu viņas tomēr var apsorbēt sevī momentāli, tiklīdz vīrietis ir atkal kļuvis noderīgs, tiklīdz viņam ir tas, kas sievietei ir vajadzīgs? Tā tomēr nav baigā divkosība? Kapēc nevar sievietes būt atklātas? Kapēc nevar būt godīgas? Kapēc ir tizli jāmānas, lai izietu no situācijas, kaut gan labi apzinaties, ka vīrieši arī nav stulbi un saprot vairāk nekā parāda un pasaka ?

:) 
Es uzskatu ka tādas situācijas ir vīriešu testēšana un ja viņš viņai pakļaujas- tiks izmantots pa pilnu programmu! Ir sievietes, kurām pakaļskrējēji liekas smieklīgi un garlaicīgi, bet sūtīt divas mājas tālāk nav izdevīgi :)

Pifpafiigaa 
Neuskatu,ka sievietes var iedalīt vienā kategorijā!Mēs taču neliekam visus vīriešus vienā maisā.Tāpat kā ir dažādi vīrieši tā arī sievietes!Es arī neizprotu dazhbrid viirieshu rīcību.Viņiem piemīt raksturiga ipashiba nepaskaidrojot pazust!:)
Ja nebūtu sieviešu ar Tew ieprieksh minētajām īpašībām,pazustu tas fīlings kā dēļ tu tā centies.Taču,ja redzi,ka viņai Tu neinteresē un viņa tikai izmanto,tad kādēļ šajā spēlē iesaisties.Es piekrītu Lienei ,lasot var manīt,ka tu raksti par kādu konkrētu sievieti.;)Mēs esam tik dažādas un neatkārtojamas,nedrīkst visas sievietes iedalīt kā divkoses...Tas nav džentelmeniska rīcība.

E. 
Piekrītu autoram. (roll) Vakar pat sanāca runāt ar meiteni, kura paziņoja, ka krāpt savu otro pusīti ir normāli. Un es zinu tādas vairākas..

Liene 
To pašu jau var vaicāt arī par vīriešiem! Izklausās drīzāk pēc vilšanās konkrētā cilvēkā, ne masveidīgas novērošanas rezultātā izdarīti secinājumi. Vai tad nu sievietes tik sliktas visas ir, ka var bāzt vienā maisā? Tad jau teiciens, ka visi vīrieši ir cūkas arī ir spēkā.

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.