Vai esi pamanījis, ka reģistrētiem lietotājiem ir lielākas privilēģijas?Tad kapēc Tu nereģistrējies?
www.noverotajs.lv - Nenopietnie Rīgas Dinamo uzvaru nesošie plāni.
Fotogrāfa piezīmes : APTAUJA
aptauja 
Aptauja: Kāds ir Tavs mīļākais radio?
Radio SWH
Skonto
Radio Tev
Radio SWH Rock
Radio Europa plus
Cits

Nenopietnie Rīgas Dinamo uzvaru nesošie plāni.
Ieteikt draugiem...
 


Mūsējie tikai pietaupās, kamēr citas komandas jau būs izšāvušas visus spēkus pirms play-off.
Mums ir leģionārs, kura uzvārdā ir “čura”. Kad pretinieki to sapratīs, nomīzīs.
Divi Rēdlihi uz ledus ir labāk, nekā trīs Rēdlihi Jaroslavļā.
Raitis maz pamazām sāk uzlabot komandas spēli aizsardzībā, treniņos traumējot pamatsastāva aizsargus.
Mūsu fārmkluba spēlētāji smagi trenējas treniņnometnē “Liepājas Rokkafejnīca”.
Ņiživijs audzē garos matus, lai pretinieki domātu, ka viņš ir meitene un tāpēc nelīmētu bortā.
Vairāki spēlētāji sapratuši, ka spēle nevedas tāpēc, ka viņu uzvārdi ir pamazināmajā formā un tos jānomaina. Turpmāk Galviņš startēs ar spēcīgu uzvārdu – Galva, Daugaviņš – Daugavs, bet uz Džeriņa formas būs tikai cipars, jo viņa uzvārdu nav iespējams pārveidot tā, lai tas izklausītos nopietni.
Komandas vadība plāno atjaunot sastāvā Mārtiņu Cipuli, jo uzskata, ka viņš varētu visu spēlētāju neveiksmes paņemt uz sevi.
Raitim Ivanānam pirms katras spēles tiks uzstādīti īpaši cimdu stiprinājumi, kas neļaus tos nomest.
Galviņam tiks izsniegta pretēja satvēriena nūja, lai samazinātu iespēju iedot piespēli pretiniekam un iemest ripu savos vārtos.
Indrašis izies anonīmo vegānu kursu.
Liepājas komandas sastāvu nolemts stiprināt ar ripas meistaru Žirū un Mikaelu “Mūri” Telkvistu.
No Amerikas jau pasūtīts speciāls zoda turētājs, tas palīdzēs Mārtiņam Karsumam uzlabot sniegumu, tāpat kā kādreiz tas palīdzēja rokerim Kažam iemācīties dziedāt.
Arēnas tiks aprīkota ar kustīgām zonas līnijām. Tas palīdzēs Daugaviņam vienmēr būt ārpus zonas un dos iespēju Galviņam bezgalīgi ilgi domāt, ko iesākt ar ripu.Lai uzlabotu Sašas Ņiživija prasmi vēl ilgāk pieturēt ripu, viņam tiks norīkots personīgais treneris – Kerčs.Telkvists tiks piesiets ķēdē pie vārtiem, tādejādi tiks samazināta iespēja doties bezjēdzīgā “rīņķīti aiz vārtiem”.Savītis KHL padomē ierosinās tiem klubiem, kas pārstāv Rīgu automātiski ieskaitīt katru otro spēli kā uzvarētu.
Tiesnešiem pirms spēles tiks izsniegtas brāķētas svilpes. Tas ļaus Raitim nesodīti jau spēles sākumā atskaldīt pusi pretinieku sastāva.
Klubs apmaksās Raitim krievu valodas kursus, lai viņš iemācītos kvalitatīvāk provocēt pretiniekus uz kautiņu. lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 826 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Atgādinājums autovadītājiem sakarā ar ziemas riepām un pirmo decembri
Ieteikt draugiem...
 


No l.decembra līdz l.martam automobiļu un autobusu, kuru pilna masa nepārsniedz 3,5 tonnas, kā arī to piekabju riteņiem jābūt aprīkotiem ar ziemas riepām, paredz noteikumi par transportlīdzekļu valsts tehnisko apskati un tehnisko kontroli uz ceļiem. Automobiļus, autobusus un to piekabes, kam riteņi aprīkoti ar radžotām riepām, drīkst izmantot no 1.oktobra līdz 1.maijam. Radžot atļauts tikai ziemas apstākļiem piemērotas riepas, savukārt uz transportlīdzekļa vienas ass riteņiem nav atļauts uzstādīt dažādas, proti, vasaras un ziemas riepas. Auto riepu protektora dziļumam mērīšanas zonā jābūt četriem milimetriem vai dziļākam. Vides aizsardzības nolūkos izmantotās riepas jānogādā speciāli paredzētās vietās, piemēram, lielgabarīta atkritumu savākšanas laukumos vai jānodod uzņēmumiem, kuriem ir riepu sadedzināšanai, pārstrādei vai apglabāšanai nepieciešamā atļauja. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 717 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Tas datums neglābjami tuvojas.
Ieteikt draugiem...
 


Daudzi no Jums ir lasījuši par tuvojošos pasaules galu 21. decembrī. Par to tiek uzņemtas dažādas filmas, raidījumi. Tādēļ šis ieraksts nebūs par to. Šis ieraksts būs par GTA Vice City. Pirms neilga laika rakstīju, ka drīzumā būs pieejama spēles mobilā versija. Toreiz kļūdaini prognozēju, ka spēle iznāks precīzi savā jubilejā 30. oktobrī. Taču tas nenotika. Bija dažādi minējumi. Nekā. Taču šodien varu Visus mobilos geimerus iepriecināt. Jūsu gaidīšanas laiks ir gandrīz galā. Oficiālā spēles iznākšanas diena ir 6. decembris. Šis datums jau izsenis man ir asociējies ar svētkiem, mana bērnības draugam šajā dienā ir dzimšanas diena. Tad nu šogad būs divi iemesli priecāties šajā dienā. Ir zināma arī jautājuma cena - $4.99. Spēli oficiāli atbalsīs šīs iekārtas:

Apple iOS: iPad, iPhone 4, 4S & 5, iPod touch 4th & 5th Generation

Android Phones
: Motorola Razr, Razr Maxx, Razr Maxx HD, Motorola Atrix, Motorola Photon, Motorola Droid Bionic, HTC Rezound, HTC One X, HTC One S, HTC Evo 3D, HTC Sensation, HTC Droid Incredible 2, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Nexus S, Samsung Galaxy Note 1 & 2, Samsung S2, Samsung Galaxy R, Sony Xperia Play, Sony Xperia S, P, T & TL, Sony Walkman Z Series Media Player, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 4

Android Tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Asus Eee Pad Transformer Prime, LG Optimus Pad, Medion Lifetab, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 / 10.1, Samsung Galaxy Tab 2, Samsung Galaxy Note 10.1, Sony Tablet S, Sony Tablet P, Toshiba Thrive, HTC Flyer, Google Nexus 7, Google Nexus 10 lasīt tālāk...

[ 7 komentāri ] ( 1913 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Atskats uz SPIN FM jubilejas pasākumu
Ieteikt draugiem...
 


25.novembrī Radio SPIN FM nosvinēja savu pirmo dzimšanas dienu, aizvadot to radio klausītāju un draugu lokā. Jubilejas pasākums iesākās ar skeiteru priekšnesumu, kam vēlāk sekoja arī dejotāju – deju grupas Fandango un VEF karsējmeiteņu, kā arī mūziķu – Bermudu Divstūris un LieneCandy – uzstāšanās. Ballites galvenie DJ – Mike Tiller un Bogdan Taran. Pasākuma noslēgumā, kopīgi dziedot Daudz baltu dieniņu… un izbaudot balonu lietu, tika nopūsta radio SPIN FM prmā dzimšanas dienas svece. Radio SPIN FM komanda saka lielu paldies saviem draugiem – VEF skeitparkam (personiski Gizmo), A-SOUND (personiski Agrim Ieviņam), SECURE LATVIA apsardzei, kā arī garšīgajiem ĀDAŽU ČIPŠIEM, RED BULL un ZE DONATS! Fotogrāfijas no pasākuma apskatāmas lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 734 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Dokumentu un darbinieku kontrole - labāk ar EDUS sistēmas palīdzību!
Ieteikt draugiem...
 



Galvenais problēmas cēlonis ir tas, kā uzņēmēji ikdienas darbā piekopj jau morāli novecojušas metodes – viņi visu «patur galvā». Vai mēs esam nosūtījuši līgumu? Vai mūsu partneri ir atsūtījuši rēķinu? Rietumos manuālie darba procesi jau sen ir automatizēti. Šis arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc mūsu uzņēmēji vienmēr izskatās norūpējušies, kamēr rietumnieki allaž ir smaidīgi un apmierināti. Mēs esam izstrādājuši modernu sistēmu, kuru bez jebkādas ironijas dēvējam par zālēm pret galvassāpēm, ko sagādā uzņēmējdarbība. Atšķirībā no Rietumu analogiem, mūsu sistēma ir pielāgota vietējā biznesa vajadzībām gan cenas, gan funkcionalitātes ziņā. Jaunā programma EDUS ir unikāla, jo tajā apkopotas trīs jebkura biznesa dzīvotspējas nodrošināšanai nepieciešamās lietas: dokumentu aprite (DMS), klientu attiecību vadība (CRM) un biznesa procesu vadība (ERP). Tā vietā, lai uzturētu esošos biznesa procesus, uzņēmējiem, ieviešot šo programmu, rodas iespēja vairāk pievērsties biznesa attīstībai, jo sistēma palīdz operatīvi atrisināt mūsdienu uzņēmumu darbības raksturīgākos problēmjautājumus - izlaisti uzdevumu izpildes grafiki, haoss dokumentācijā, nozīmīgu dokumentu nozaudēšana u.tml.
Nē - problēmām, jā - tehnoloģijām!
Šī programma īpaši nepieciešama uzņēmumiem, kuri pārvalda plašu filiāļu tīklu, kā arī starptautisku uzņēmumu pārstāvniecībām, kurās nepieciešams veikt stingru visu ar biznesa attīstību saistīto notikumu uzskaiti.
Kā nereti norāda dažādu uzņēmumu vadītāji, ja biznesā iesaistīti vairāk nekā pieci darbinieki, nepārdomāta iekšējā komunikācija un dokumentu aprite ik gadu var radīt zaudējumus vairāku desmitu tūkstošu latu apmērā. Vēl vairāk - šāds bizness prasa ievērojami vairāk laika, tādējādi miegam un atpūtai atvēlētie brīži kļūst aizvien īsāki. lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 1666 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite

<<Pirmā lapa <Iepriekšējā lapa | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | Nākamā lapa> Pēdējā lapa>>