Tev ir ideja, kuru vēlies realizēt interneta vidē? Bet Tu nezini kā ?Izmanto kontaktu formu un Tev taps palīdzēts! :)
www.noverotajs.lv - Divas dažādas dienasgrāmatas, kuri parāda pavisam atšķirīgu pasaules uzsaku
Fotogrāfa piezīmes : APTAUJA
aptauja 
Aptauja: Kāds ir Tavs mīļākais radio?
Radio SWH
Skonto
Radio Tev
Radio SWH Rock
Radio Europa plus
Cits

Divas dažādas dienasgrāmatas, kuri parāda pavisam atšķirīgu pasaules uzsaku
Ieteikt draugiem...
 
Viņas dienasgrāmata:



Šovakar mans vīrs uzvedās dīvaini. Mums bija plāns aiziet uz smalku restorānu romantiskās vakariņās. Šodien visu dienu kopā ar draudzenēm biju šopingā, tādēļ nedaudz nokavēju, taču viņš par to neizteica nekādas piezīmes. Sarunas diezko nevedās, tāpēc piedāvāju viņam aiziet uz kādu klusāku vietiņu, lai aprunātos. Viņš piekrita, taču viņš tik un tā bija kluss. Kad es jautāju, kas pie vainas, viņš atbildēja:"Nekas, viss ir kārtībā. " Jautāju vai es esmu vainīga pie tā ka viņš ir apvainojies. Viņš teica ka neesot apvainojies, un ka tam neesot nekāda sakara ar mani, un man par to nebūtu jāuztraucas. Mājupceļā es pateicu ka mīlu viņu. Viņš uzsmaidīja un turpināja vadīt auto. Es nespēju izskaidrot viņa uzvedību...nesaprotu, kādēļ viņš neteica ka mīl mani..Kad mēs nokļuvām mājās, man likās ka esmu viņu zaudējusi pavisai, tā itkā viņš ar mani vairs neko negribētu darīt kopā. Viņš klusi apsēdās un vienkārši skatījās TV. Viņš vēljoprojām izskatījās norobežojies un nelaimīgs. Beidzot pēc ilgi klusumā pavadītā laika, es nolēmu iet gulēt. Aptuveni pēc 15 minūtēm viņš arī nāca gulēt, bet vēljoprojām bija distancēts un atturīgs. Kad viņš aizmiga es sāku raudāt...es nezinu ko lai dara. Esmu gandrīz 100% pārliecināta ka viņš domā par kādu citu....mana dzīve ir katastrofa..

Viņa dienasgrāmata: lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 1892 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Basu skaļrunis TINLY TL-3001H
Ieteikt draugiem...
 


TINLY ir Āzijas ražotāja tirdzniecības marka. Šī firma ražo skaļruņus pēc pazīstamu firmu pasūtījumiem (ir saskatāmas reālas līdzības produkcijas izskatā). Firma nodrošina sev papildus peļņu, pārdodot šo produkciju zem cita nosaukuma, un par lētāku cenu (par ko prieks). Jāpiebilst gan, ka konkrētais produkts nav lētāko cenu grupā. Viens no šādiem produktiem ir arī basu skaļrunis TINLY TL-3001H un TINLY TL-3002D. Tā izmērs 12” (30 cm). Skaļruņa dizains ir liels šī skaļruņa pluss, gan aizmugure, gan priekša. Arī konstrukcija ir pietiekoši nopietna, t.i. magnētiskā sistēma. Uz magnētu aizmugurējās ripas nav izciļņa, kas nozīmē, ka pie maksimālās jaudas un zemas frekvences spole iespējams varētu sisties pret šo ripu. Vadi pievienojami ar atsperīgajiem kontaktiem, kuri nodrošinās optimālu kontaktu. Skaļrunis nav paredzēts konkrētam akustiskajam noformējuma, t.i. attiecībā uz kasti (Fs/Qts~70), jo free air instalācijai tas nederēs. Sāksim ar fāzu invertora kasti. Optimālais tilpums ir 44 litri (sarkanā līkne), ar regulējumu uz 27,7 Hz. Tā kā tas ir 12” skaļrunis, tad fāzu invertora caurules diametru vajadzētu ņemt vismaz 7,5 cm. Līdz ar to tā garums sanāk 36,64 cm (pilnīgi normāli). Ja nu nevarat tik garu cauruli iemānīt kastē, tad var ņemt šādus caurules izmērus – d=5 cm, l=13,73 cm. Pie šādas konstrukcijas, uz AFR būs izcilnis apmēram 5 dB. Ja gribam lineārāku raksturlīkni, tad kastes tilpums jāņem 30 l (zilā līkne), ar regulējumu uz 25 Hz (fāzu invertors – d=7,5 cm, l=68,42). Fāzu invertors sanāks pagarš, tāpēc sliktākā gadījumā var ņemt šādu – d=5 cm, l=28,74 cm. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1888 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Medī MUSE Radio SWH ēterā
Ieteikt draugiem...
 


Novērtē Muse jauno šovu pirmais! Gatavojoties Muse koncertam Rīgā, laimē iespēju apmeklēt Muse koncertu Stokholmā! No 20. līdz 23.novembrim gaidi, kad Radio SWH skanēs grupas ‘Muse’ dziesma, zvani uz ēteru - 67339933 un laimē iespēju 6.decembrī apmeklēt Muse koncertu Stokholmā. Katru dienu no plkst. 7:00 līdz 19:00 Radio SWH atskaņos grupas ‘Muse’ dziesmas, kuru skanēšanas laikā zvani uz Radio SWH – 67339933. Ja uz zvanu atbildēs kāds no radio DJ, tad iegūsi tiesības piedalīties izlozē par galveno balvu – apmaksātu braucienu uz ‘Muse’ koncertu Sokholmā. Izloze Radio SWH ēterā notiks 23.novembrī pēc plkst. 17:00. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1604 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Dažas nianses audio aparatūras komplektu veidošanā
Ieteikt draugiem...
 


Iesākumā, par skandām. Ir reizes, kad apmierinošs rezultāts tiek panākts ar vienu skaņas pastiprinātāju, ir gadījumi, kad tas ir par maz. To ietekmē izmantojamo skandu skaits un apskaņojamās telpas jeb objekta lielums. Jāpiebilst, ka pastiprinātājs būs nepieciešams tikai, izmantojot pasīvās skandas.
Situācijās, kad skandu un klausītāju starpā ir kāds šķērslis, lietderīgi tās izvietot augstāk, uz šim mērķim paredzētiem skandu statīviem, tādejādi tiks saglabāta laba dzirdamība arī pēdējās auditorijas rindās. Šāds risinājums attaisno sevi arī apskaņojot ārtelpas, kad klausītāji parasti ir "izkaisīti" plašākā teritorijā.
No pieredzes zināms, ka, apskaņojot objektus lielākus par aptuveni 1000 m3, papildus vēl tiek izmantoti sabvūferi jeb zemo frekvenču skandas. Tās kompensē zemo frekvenču trūkumu, kas veidojas lielās telpās. Šāds trūkums ir pamatots ar, ar to, ka universālajiem skaļruņiem vien ir grūti "iekustināt" lielo gaisa masu.
Turpinājumā par mikrofoniem. Izšķir divus to veidus: mikrofoni ar vadu vai bezvada radio mikrofoni. Otrā veida mikrofons ļauj brīvi pārvietoties tā turētājam 100 m rādiusā ap uztveršanas punktu.
Kā jau tika minēts, vēl komplektos tiek ietvertas dažādās papildus komponentes, kas ir gan obligātas, kā pieslēguma vadi un spraudņi, gan tādas, kas atvieglos aparatūras izmantošanu, kā mikrofonu statīvi.
Vēl viens no būtiskiem elementiem ir skaņas avots, izņemot mikrofonu. To parasti izvēlas atsevišķi no augstāk minētās aparatūras, vadoties no pasākuma veida. Izplatītākie ir CD, jeb kompaktdisku, MP3 formāta vai DVD disku atskaņotāji. Ar vien biežāk kā skaņas avotu izvēlas arī datoru, kas ļauj atskaņot plašu skaņas formātu klāstu. Tos pieslēdz pie mikšeru pults, kura, kā jau minēts, paredzēta, lai pieslēgtu un atskaņotu vairākus skaņas avotus arī vienlaicīgi. lasīt tālāk...

[ 1 komentārs ] ( 730 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Pamācība kaķu mīļotājiem: kā iebarot kaķim tableti
Ieteikt draugiem...
 


1. Savāciet kaķi un noguldiet uz savas kreisās rokas, turiet kā zīdaini. Ar rādītājpirkstu un īkšķi maigi sapiediet kaķa vaigus, turot tableti labajā rokā. Kad kaķa mute atveras, iemetiet tableti mutē un ļaujiet kaķim aiztaisīt muti un norīt tableti.
2. Paceliet tableti no grīdas un izvelciet kaķi no pagultes. Sažmiedziet kaķi kreisajā rokā un atkārtojiet procesu.
3. Izvelciet kaķi no guļamistabas un aizmetiet apslienāto tableti.
4. Sadabūjiet jaunu tableti, turiet kaķi, kā iepriekš, ar kreiso roku stingri turot kaķa pakaļkājas. Atspiediet viņam vaļā žokļus, ar labās rokas rādītājpirkstu iegrūdiet tableti viņam rīklē, aizspiediet muti un noskaitiet līdz desmit.
5. Izvelciet tableti no akvārija un kaķi no skapjaugšas. Sadabūjiet sev kādu asistentu.
6. Nostājieties uz ceļiem, stingri turiet kaķi starp kājām. Turiet visas viņa ķepas. Ignorējiet kaķa lāstus. Asistentam ir cieši jātur kaķa galva, jāiegrūž viņam žokļos koka lineāls un jāieslidina tablete pa lineālu kaķim mutē. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 711 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite

<<Pirmā lapa <Iepriekšējā lapa | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | Nākamā lapa> Pēdējā lapa>>