Vai esi pamanījis, ka reģistrētiem lietotājiem ir lielākas privilēģijas?Tad kapēc Tu nereģistrējies?
www.noverotajs.lv - Lattelecom atver 2000 bezmaksas Wi-Fi punktus
Fotogrāfa piezīmes : APTAUJA
aptauja 
Aptauja: Kāds ir Tavs mīļākais radio?
Radio SWH
Skonto
Radio Tev
Radio SWH Rock
Radio Europa plus
Cits

Lattelecom atver 2000 bezmaksas Wi-Fi punktus
Ieteikt draugiem...
 


Līdz 2.aprīlim bija iespējams interneta vietnē www.atverwi-fi.lv balsot par tiem Wi-Fi punktiem, ko atvērt bezmaksas piekļuvei. Tā kā sabiedrības aktivitāte izrādījās 25 reizes lielāka nekā sākotnēji plānots un kopumā tika savākti 260 tūkstoši balsu, Lattelecom no šodienas atvēris 2000 Wi-Fi punktus visā Latvijas teritorijā. Sākotnēji bija plānots no interneta lietošanas maksas atbrīvot 100 - 120 punktu. Par Wi-Fi nepieciešamību liecina arī marta beigās veiktais pētījums, kas apstiprina - vislabprātāk interneta lietotāji bezmaksas Wi-Fi izmantotu dažādās ēdināšanas iestādēs (53%), parkos un citās āra atpūtas zonās (48%), kā arī ārstniecības iestādēs (45%) un sabiedriskajā transportā (44%). Gandrīz 70% aptaujāto norāda, ka Wi-Fi asociējas ar neierobežotu brīvību. Bezmaksas Wi-Fi punktu saraksts ir pieejams www.Wi-Fi.lv un www.1188.lv, kur atsevišķi izdalīti bezmaksas punkti. Katrs bezmaksas punkts sniegs tādu interneta ātrumu, kas ļaus lejupielādēt attēlus, fotoattēlus, filmas un citus failus bez ierobežojumiem. Lai lietotu Lattelecom bezmaksas Wi-Fi internetu publiskās piekļuves vietās, lietotājam savā viedierīcē jāizvēlas Lattelecom_Wi-Fi tīkls un jāatver interneta pārlūka programma. Internetu pusstundu bez maksas varēs lietot pēc 15 sekundes garas reklāmas noskatīšanās. Lai bezmaksas piekļuvi pagarinātu vēl par pusstundu, atkal būs jānoskatās 15 sekundes garš reklāmas klips. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 710 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Radio SWH jauna radiospēle MŪZIKAS BOSS
Ieteikt draugiem...
 


Radio SWH jauna radiospēle MŪZIKAS BOSS
Mūziku pasūti Tu!

Ēterā – programmā ‘Braucamlaiks’
Pirmdiena - Ceturtdiena, 16:10 (no 8.aprīļa)


Kā kļūt par MŪZIKAS BOSU?

1. Zemāk izveido savu 5 iecienītāko dziesmu sarakstu*.

2. Gaidi zvanu no Arta Dvarionas un tiešajā ēterā, apsteidzot savu konkurentu, pirmais atpazīsti 3 dažādu dziesmu fragmentus.

3. Tu esi MŪZIKAS BOSS un ‘Braucamlaikā’ tiek atskaņotas visas 5 Tevis izvēlētās dziesmas**.


* Saraksta izveidei pieejamas Radio SWH datu bāzē esošās dziesmas.
** Dziesmas tiek atskaņotas izkaisītā veidā. ‘Braucamlaiks’ skan: pirmdienās un ceturtdienās 16:00-19:00, otrdienās un trešdienās 16:00-18:30. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 760 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite
Vairākas svarīgas lietas, kas sievietēm obligāti jāzin par vīriešiem
Ieteikt draugiem...
 


Lūdzu ievērojiet - visi punkti speciāli ir atzīmēti kā Nr. 1

1. Iemācies pati apieties ar tualetes vāku, tu jau esi liela meitene. Ja tas ir pacelts, tad nolaid to.
1. Negriez matus. Nekad. Gari mati vienmēr izskatās pievilcīgāk, nekā īsi. Viens no iemesliem, kādēļ vīriešiem ir bail precēties, ir ka precētas sievietes apgriež savus matus. Bet tad jau ir par vēlu.
1. Ir brīži, kad mēs nedomājam par jums. Samierinieties ar to.
1. Neprasiet, par ko mēs domājam, ja neesat gatavas apspriest karaspēka formējumu īpatnības, hokeju un 1. formulu.
1. Iepirkšanās nav ne sports, ne izklaide, un mēs nekad to tā neuztversim.
1. Kad mēs ar tevi kaut kur ejam, jebkas, kas tev ir mugurā, ir OK. Patiešām.
1. Tev ir pietiekoši daudz drēbju. Tev ir par daudz kurpju.
1. Raudāšana ir šantāža.
1. Tavs iepriekšējais džeks ir idiots.
1. Ja tu kaut ko gribi, prasi. Viegli mājieni nedarbojas. Stipri mājieni nedarbojas. Acīmredzami mājieni nedarbojas. Vienkārši pasaki to!
1. Mēs neatceramies datumus. Atzīmējiet jubilejas kalendārā. Pirms tām pietiekoši bieži mums atgādiniet.
1. Lielākajai daļai vīriešu ir ap 3 pāriem kurpju. Kādēļ jūs domājiet, ka mēs esam kvalificēti palīdzēt jums izvēlēties, kuras no 30 labi izskatās pie jūsu kleitas?
1. Jā un Nē ir perfekti normāla atbilde uz jebkuru jautājumu.
1. Nāciet pie mums ar savu poblēmu, ja gribat palīdzību tās risināšanā. Pēc līdzjūtības griezieties pie savām draudzenēm.
1. Galvassāpes, kas ilgst 17 mēnešus, ir problēma. Griezies pie ārsta.
1. Pārbaudi eļļas līmeni savam auto. Lūdzu. lasīt tālāk...

[ 2 komentāri ] ( 1620 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Latvijā notiks pāreja uz vasaras laiku
Ieteikt draugiem...
 


Nedēļas nogalē Latvijā un daudzviet citur pasaulē notiks pāreja uz vasaras laiku un pulksteņa rādītāji būs jāpagriež par vienu stundu uz priekšu. Latvijā pāreja uz vasaras laiku notiks svētdien, 31.martā, pulksten 3, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu uz priekšu. Patlaban pavasarī un rudenī pulksteņu rādītājus stundu uz priekšu un atpakaļ griež aptuveni 70 pasaules valstu iedzīvotāji. Latvijā vasaras laiks pirmo reizi tika ieviests 1981.gadā. Kopš 1997.gada vasaras laiks Latvijā ir spēkā esošā sistēma. Pāreju uz vasaras laiku un atpakaļ Latvijā nosaka 2010.gada 26.oktobra Ministru kabineta noteikumi «Par pāreju uz vasaras laiku». Noteikumos minēts, ka Latvijā pāreja uz vasaras laiku notiek šādā kārtībā: marta pēdējā svētdienā plkst.3 atbilstoši otrās joslas laikam pulksteņa rādītājus pagriež par vienu stundu uz priekšu un attiecīgi oktobra pēdējā svētdienā plkst.4 - par vienu stundu atpakaļ. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 786 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite
Waze autora - Uri Levine vizīte Rīgā
Ieteikt draugiem...
 


Šā gada 9.aprīlī Rīgā ieradīsies uzņēmuma “waze” prezidents un līdzdibinātājs Uri Levine, kurš uzstāsies ar priekšlasījumiem Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) un Tech Hub Riga. Ar vairāk nekā 40 miljoniem aktīvu lietotāju pasaulē “waze” tiek uzskatīta par veiksmīgāko ar lietotāju kopienas balstīto jeb pūļa spēka izmantošanas (crowdsourced) satiksmes plānošanas aplikāciju pasaulē.
Uri Levine ieguvis ekonomisko izglītību Telavivas universitātē, attīstījis virkni projektu Izraēlā un 2008.gadā kopā ar tautiešiem un domubiedriem dibinājis “waze”. Kopš uzņēmuma publiskās debijas 2009.gadā, tas iekarojis investoru uzticību, atzīmēts kā viens no veiksmīgākajiem globāli orientētajiem uzsācējuzņēmumiem un pirmais spējis apvienot sociālo tīklošanos, spēļošanu (gamification) un pūļa spēka izmantošanu, lai radītu pieejamu bezmaksas satiksmes plānošanas aplikāciju.
Šogad Mobilās Pasaules Kongresā “waze” atzīta par 2013. gada labāko mobilo aplikāciju. Latvijā “waze” ir ārkārtīgi populāra, ko apliecina arī marta sākumā publiskotie dati par lietotāju īpatsvaru uz miljonu valsts iedzīvotāju. Šādā statistikas griezumā Latvija ir otra visvairāk “waze” pieņēmusī valsts pasaulē. Priekšlasījumā RSU Uri Levine koncentrēsies uz waze izaugsmes aspektiem, stāstot par pūļa spēka izmantošanas iekļaušanu un lojālas lietotāju kopienas veidošanu. lasīt tālāk...

[ pievienot komentāru ] ( 1720 lasītāji )   |  [ atsauces ]   |  tiešā saite  |  pievienotā saite

<<Pirmā lapa <Iepriekšējā lapa | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Nākamā lapa> Pēdējā lapa>>