Vai esi pamanījis, ka reģistrētiem lietotājiem ir lielākas privilēģijas?Tad kapēc Tu nereģistrējies?
www.noverotajs.lv - LMT jauns tarifu plāns BRĪVĪBA
LMT jauns tarifu plāns BRĪVĪBA
Ieteikt draugiem...
 

Jaunums - sarunu pieslēgums Brīvība! Runā un raksti īsziņas uz visiem tīkliem Latvijā, cik vēlies, par vienu fiksētu mēneša maksu - tikai Ls 6,99 mēnesī. Izvēloties sarunu pieslēgumu Brīvība, nav jāmaksā pieslēguma maksa, turklāt tajā iekļauti arī 50 MB interneta un īpaši izdevīgs tarifs ārzemju zvaniem.

Neskaiti minūtes! Iegūsti sarunu brīvību!

Ja kopā ar sarunu brīvību vēlies izmantot iespējas, ko sniedz jaunākās paaudzes telefons, izvēlies pieslēgumu PIRMAIS. Ar pieslēgumu PIRMAIS par vienu izdevīgu mēneša maksu, sākot no Ls 9,99 mēnesī, Tu saņemsi sarunas un īsziņas cik vēlies, kā arī jaunākās paaudzes telefonu un internetu.

Arī ar pieslēgumu Brīvība Tev ir pieejama plaša telefonu izvēle, skaties Mans komplekts piedāvājumu), taču ar pieslēgumu PIRMAIS viedtālruņu iegāde būs izdevīgāka. Lietot internetu telefonā iespējams arī ar sarunu Pieslēgumu Brīvība, pieslēdzot pakalpojumu Internets telefonā 3, 5 vai 10.

Brīvība

Kā pieslēgt BRĪVĪBU?

Ja esi LMT abonents

Uzsākt lietot sarunu pieslēgumu BRĪVĪBA ir ļoti vienkārši, Tev tikai jānosūta īsziņu BRIVIBA uz kodu 1667, vai veic pieslēguma veida maiņu uz BRĪVĪBA bez maksas jebkurā LMT Klientu centrā, pie kāda no LMT dīleriem vai zvani uz LMT info centru 80000076 .

Ja vēl neesi LMT abonents
Noslēdz LMT Pakalpojumu līgumu jebkurā LMT Klientu centrā vai pie kāda no LMT dīleriem, vai aizpildot pieteikuma anketu.


Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.