Tu zini, kas ir Deivids Gilmors? Sids Barets? Niks Meisons? Ričards Raits? Rodžers Voterss ?Atrodi savus domubiedrus, kam arī patīk Pinkfloyd
www.noverotajs.lv - Astrālā pasaule
Astrālā pasaule
Ieteikt draugiem...
 


Šoreiz nebūs tā, ka Jūs sakravāsiet somas un dosieties ceļojumā. Astrāli var ceļot jebkurš cilvēks, jo mēs visi esam vienādi radīti. Lai to panāktu, nav jābūt ar kādām īpašām spējām apveltītam cilvēkam.

Iedomājaties, kā jūs justos, ja jūs patiešām varētu atstāt savu ķermeni un lidot uz jebkuru galamērķi laikā un telpā, pēc jūsu izvēles.

* Iedomājaties, apmeklējot citas planētas, un pat redzēt nākotni vai apmeklējot pagātni!

* Iedomājies, ka Tu lido un nosaki pats savu galamērķi.

* Iedomājies, ka Tu vari citiem nepamanīts un nedzirdēts staigāt apkārt?

* Kā jūs justos, ja varētu staigāt cauri sienām?

* Iespējas ir bezgalīgas, astrālajā plānā ir iespējams viss. Jo jūsu astrālais ķermenis kurš ir neredzams ar parastu redzi pamet fizisko ķermeni. Kāds astrālo ķermeni nosauc par dvēseli, citiem tas ir spoks.

Astrālā ceļošana sākas tad, kad astrālais ķermenis pamet fizisko ķermeni uz nenoteiktu laiku.

Bet jūsu fiziskais ķermenis vienmēr paliek savienots ar astrālo ķermeni ar sidraba saiti, tas ir kā neredzams diegs, no jūsu ķermeņa, caur kuru arī plūst informācija. Par to nav jābaidās, ka jūs varat neatgriezties atpakaļ savā ķermenī pametot to, jo viss notiek zemapziņā, to ir jāmāk kontrolēt, sākumā būs pat tā, ka jūs vēlēsieties tieši ilgāk palikt astrālajā plānā, nevis atgriezties.

Ja jūs baidieties no tā, ka ja nu pēkšņi iestrēgstat tur un nevarat atgriezties, tad bailēm nav pamata, jo kā teicu, ka būs tieši otrādi, un meklēsiet variantus kā tur ilgāk noturēties. Ir jātiek galā ar bailēm, no tā kas tur būs, ir jāsakārto savas domas. Lai veiksmīgi izietu astrālajā plāna ir jāpielieto savas sajūtas un jāieskaidro sev tas, ka Tu tam tici, ka Tur būsi un lidosi. Tas ir apmēram tā, kā filmā "Matriks"

Lai atgrieztos savā fiziskajā ķermenī ir tikai jāiedomājas to, jāiedomājas, ka atkal guļat un gribat izbeigt projekciju, un jūs tiksiet atpakaļ iemests savā ķermenī, pēc tūlītējas atgriešanās nebūtu vēlams izdarīt straujas kustības, vai celties augšā, nomierinieties un relaksējaties kādas 2 minūtes gultā, jo varat uzdurties uz "Miega paralīzi" kura nav diez ko patīkama, bet nenodarīs nekādu ļaunumu.

Astrālajā pasaulē fizikas likumi neattiecas uz cilvēkiem, jūs varat lidot, apmeklēt citas planētas, staigāt caur sienām - Iespējas ir neierobežotas.

Kā arī jūs varat sastapt jebkurus mirušus cilvēkus, jo informācija saglabājas kosmosā, par pagājušajām dzīvēm, pagātni, jūs varat uzdot sev interesējošus jautājumus, un saņemt atbildes.

Desmitiem tūkstošu cilvēku visā pasaulē ir piedzīvojuši astrālo ceļošanu, un pašlaik to praktizē, ir pat uzbūvēti vairāki izpētes centri kur nodarbojas ar šo lietas pētīšanu, sarakstītas grāmatas, informācija internetā.

Kas ir "Miega paralīze"?

Vai kādreiz pamostoties nakts vidū vai kādā citā laikā nekad neēsat izjutuši miega paralīzi? Tas ir,tad kad jūs pamostaties, bet nevarat pakustēties, parunāt, pat dažreiz atvērt acis, bet visu saprotat kas notiek. Tas ilgst dažas minūtes vai īsāku laiku. Tā ir fāze starp aizmigšanu un nomodu, un ja jums gadās kādreiz atrasties tajā fāze, tad jūsu prāts ir pamodies ātrāk nekā ķermenis. Miega paralīze - Vai tā ir kaitīga ? Nav kaitīga, ir cilvēki kuri ir teikuši, ka miega paralīzes laikā viņi dzird skaņas, vai pat pieskaršanās, daudziem liekas, ka uz viņi krūtīm sēž kāds vai kaut kas. Miega paralīzi var apturēt, ja ir normāls grafiks gulētiešanai, samazinot stresu. Kaut arī ir cilvēki kuriem nav normāla grafika, bet šī paralīze nav bieža parādība.

Katram cilvēkam ir 7 ķermeņi.

1. Fiziskais ķermenis
2. Ēteriskais ķermenis
3. Astrālais ķermenis
4. Mentālais ķermenis
5. Karmiskais ķermenis
6. Intuitīvais ķermenis
7. Keteriskais ķermenis




Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.