Tev ir ideja, kuru vēlies realizēt interneta vidē? Bet Tu nezini kā ?Izmanto kontaktu formu un Tev taps palīdzēts! :)
www.noverotajs.lv - Outlaw klūst alkatīgi
Outlaw klūst alkatīgi
Ieteikt draugiem...
 


Bija reiz skaista ideja par P2P tīklu. Ar P2P es domāju nosacīti nelegālos failu apmaiņas tīklus. Atzīšos netikumā, ka es tur ik pa laikam iemetu aci. Tā nu sanāca arī šoreiz. Jau kādu laiku esmu reģistrējies bijušajā Outlaw tagadējā NewOutlaw. Jau savā laikā Outlaw izcēlās ar ne visai sakarīgu saturu, bet diezgan plašām idejām, kā varētu iekasēt no tautiešiem naudu. Saprotu citus kaimiņus, kas nevēlas uzturēt paši savu serveri un lūdz biedrus ziedot servera īrei. Taču NewOutlaw ir daudz nekaunīgāki. Daudz viltīgāki.



Sakarā ar noteikumu izmaniņām, lietotājiem kuri nav sasnieguši POWER USER statusu, bet ir lejuplādējuši vismaz 5 Gigabaitus ir jāsamaksā 1 Lats mēnesī, par tiesībām lejuplādēt torrentus, kas ir vecāki par vienu dienu. Jautāsiet kapēc? Šādu sistēmu mēs ieviesām pēc vairāku lietotāju ierosinājuma, kuri bija izteikuši lūgumu izveidot risinājumu, kas piespiestu parastos lietotājus sēdot torrentus. Līdz ar to katram parastajam lietotājam ir jāsamaksā 1 Ls dalības maksa par 30 dienu atļauju lejuplādēt torrentus, kas ir vecāki par vienu dienu. No šīs maksas lietotājs tiek atbrīvots sasniedzot power lietotāja statusu. Lai sasniegtu šo statusu katram lietotājam nepieciešams lejuplādēt 25 GB(Gigabaitis) datu, un sasniegt vismaz 1.05 lielu augšuplādes attiecību. Mēs ceram šādā veidā motivēt lietotājus sēdot failus, un atbalstīt projektu finansiāli, kas nakotnē ļautu palielināt lejuplādējamo failu klāstu.

Tā kā es daudz šos P2P tīklus neizmantoju, man šis statuss vēl nav un visdrīzāk jau arī nebūs. Tomēr es stipri apdomāšu, vai šajā iestādē vēl iemest aci. Iesaku par to padomāt arī Jums!

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.