Latvija. Tā ir mūsu tēvu zeme. Zeme ar lielo burtu?Pastāsti, kas ir tas, par ko Tu lepojies savā tēvzemē!
www.noverotajs.lv - 29.aprīlis pēdējais Radio SWH B-laiks ar Egonu Reiteru
29.aprīlis pēdējais Radio SWH B-laiks ar Egonu Reiteru
Ieteikt draugiem...
 



5.maijā pirmo reizi ēterā skanēs Intara Busuļa vadītais „Braucamais Laiks”, tas nozīmē to, ka pēdējo reizi Egonu Reiteru kā „B-laika” vadītāju pēdējo reizi dzirdēsim 29.aprīļa pievakarē.
Deviņi gadi tieši tik daudz mūsu pavadonis mājupceļā bijis Egons Reiters, tieši tāpēc viņš ir pelnījis, lai pēdējā diena SWH viļņos būtu īpaša.

Aicinam arī tevi būt daļai no īpašā „B-Laika” 29.aprīlī ierodoties pie Radio SWH ēkas Skanstes ielā 13, līdzi ņemot sarkanu svecīti un grupas Jauns Mēness dziesmu „Piekūns Skrien Debesīs”
vārdus (Pavadījums tiks nodrošināts).

Tiekamies plkst.19:00.
Kopīgiem spēkiem padarīsim 29.aprīli neaizmirstamu.



Mija 
Tiešām izklausās pēc skumjām atvadām. Lai gan - ir jau arī... Mans iecienītākais raidījums iekš SWH, un pēdējais "Mohikānis" - sakarīgākais ever DJ-radiobalss...;(

Jaukā 
izklausās pēc nobērēšanas pasākuma

Katelmaisis 
Maliet offtopic bet šis komentārs no kāda ziņu portāla reāli pavilka..

"brīvdienās swh vispār nav klausāms..jau sākot ar millera trulajiem jociņiem un tizlo uzrunu Dāmas un kungi! nemaz neskaitot gejiskās dziesmas - Modern talking, Backstreet boys & citas šļuras. Šipkēvicam pašam patīk tās dziesmas??? par Godmaņa atskaiti no Eiropas labāk neizteikšos.....un veco ierakstu trallināšana skolotāja manierē vispār ir neciešama. sajūta tāda, ka nākamajā dienā Godmanis man atprasīs iepriekšējā dienā stāstīto...."

(rock)

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.