Tu zini, kas ir Deivids Gilmors? Sids Barets? Niks Meisons? Ričards Raits? Rodžers Voterss ?Atrodi savus domubiedrus, kam arī patīk Pinkfloyd
www.noverotajs.lv - Dzīvojam mēs interesantā laikā
Dzīvojam mēs interesantā laikā
Ieteikt draugiem...
 


Video dzirdams, kā starp atbildīgajiem balsojumiem Nils Ušakovs stāsta Ainaram Šleseram par dažādiem ēdieniem, kā arī vairākkārt lieto krievu valodas necenzēto leksiku, pieminot savus kolēģus, Rīgas Domes deputātus.



Šī negaidītā „izgāšanās” abiem Domes vadītājiem var dārgi izmaksāt, jo nolamātie deputāti apsver iespēju sūdzēt Nilu Ušakovu un Aināru Šleseru tiesā, kā arī pieprasīt abu atkāpšanos no amata.

Pēc notikušā, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs ar preses sekretāres starpniecību atvainojas cilvēkiem, kurus aizskāruši viņa necenzētie izteikumi Rīgas domes sēdes laikā 17.decembrī. Ušakova preses sekretāre Anna Kononova aģentūrai LETA skaidroja, ka medijos atspoguļotais bija daļa no privātas sarunas starp viņu un blakussēdētāju un bija sekas nogurumam, kurš radies, dienas garumā vadot Rīgas domes sēdi apstākļos, kad opozīcijas deputāti centās nepamatoti novilcināt lēmumu projektu pieņemšanu.




Jaaniic 
labais :D

Komentāri 
Diemžēl no ārzemju IP adresēm komentāru pievienošana nav pieejama. Atvainojiet par sagādātajām neērtībām.